Keuken met Bruno Oteiza

Bruno Oteiza verklaart: “Ik kan niet leven zonder te delen. Ik heb iemand nodig, in het leven, in de keuken ... te allen tijde ".

Dus, volgens zijn motto, is Bruno met dit programma het eerste wat hij van plan is zijn wens te delen met het publiek geniet dagelijks van koken.

En oog! Omdat we elke dag in elke straat Bruno Oteiza kunnen ontmoeten en informatie verzamelen over onze smaak en culinaire kennis. Hij bevindt zich graag aan het einde van de straat.

Een van de doelen van Oteiza is om iedereen aan te moedigen spelen en beleven in de keuken allerlei recepten bereiden: klassiek, modern, van hier, van daar ... maar altijd een beetje combineren verbeelding en veel vrijheid.

En dit seizoen heeft ook een ander doel, een ander soort voedsel, dat van goede gedachten, dat van positiviteit. De berichten die ons de laatste tijd omringen zijn negativiteit en Bruno wil zijn gerechten en zijn tv-keuken met goede gedachten vullen.

En dit is wat het ons biedt:

WINKELMAND

Bruno gaat elke dag naar de supermarkt en koopt een aantal producten die hij vervolgens zal gebruiken om het recept van de dag te bereiden.

HUIS VANGUARD

Bruno probeert te doen wat hij graag elke dag in de keuken definieert zelfgemaakte voorhoede. Met deze term omvat het een keuken op basis van dagelijkse gerechten, maar geeft ze een nieuw en verrassend punt. Daarom koken ze in dit programma gemakkelijke, heerlijke en smakelijke recepten, door een "uniek tintje" toe te voegen dat erin slaagt onze "gerechten van de dag" te verheffen tot "feestgerechten". Het is goed om een internationaal gerenommeerde chef-kok.

Uit Bruno's hand leren we allerlei recepten koken, wat leidt tot binnenlands niveau technieken, texturen, melanges en smaken die worden gebruikt in de haute cuisine.

En alles gekleed met veel vreugde en een grote openheid voor alle goede dingen in de wereld.

Je kunt ook alles zien complete programma's dagelijks hier:

Video: Entrecote bakken - basisrecept Croma (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter