Tan airbrush

Wil je een snelle en mooie zelfbruiner? Krijg een bruine huid zonder te zonnebaden of door het solarium te gaan dankzij de airbrush. Een zelfbruiningssysteem bestaande uit een micropulverisatie op de huid van een kleurstof die de eigen melanine van de huid activeert en een product dat het hydrateert voor een natuurlijke en mooie bruine kleur. Het wordt op de blote huid gespoten en zorgt voor het gebied van plooien zoals handen, ellebogen en voeten. U moet meer afstand houden en niet zoveel aandringen als op het gezicht of de rest van het lichaam.

Je moet 8 uur na de applicatie wachten voordat je gaat douchen, dat is wanneer de zelfbruiner werkt, dan is de kleur al bezinkt en is meer goudkleurig. De airbrush tan duurt minimaal 4-5 dagen en verdwijnt geleidelijk. Na het aanbrengen van de zelfbruiner moet u douchen om te zonnebaden.

Het voordeel van airbrush bruinen?

  • Het product verft de huid niet, het activeert de eigen melanine van de huid, de intensiteit varieert afhankelijk van de toon van elke persoon die een natuurlijker resultaat krijgt en zonder snurken. Een alternatief voor de klassieke zelfbruiners.
  • Het bederft de huid niet en laat geen vlekken achter in tegenstelling tot het solarium of de natuurlijke zon.
  • Het is ook een snel zelfbruiningssysteem, in 2 sessies krijgt de huid een tonus, het is ideaal als u een evenement moet bijwonen en geen tijd hebt, doe de sessies 2 dagen eerder.

Om een ​​mooie huidtint te behouden, vergeet niet een goed dieet rijk aan vitamines en bètacaroteen en hydratatie zijn de sleutel.

Video: Airbrush Tanning Tips. Kelsey Farese (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter