Wat zijn lactosevrije producten?

Lactose is een soort suiker aanwezig in melk en in andere zuivelproducten (kaas, yoghurt, milkshakes ...) evenals in veel bereid voedsel.

Volgens sommige onderzoeken die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd, wordt aangenomen dat tussen 20 en 40% van de Spaanse bevolking een soort lactose-intolerantie heeft en de meeste van hen weten niet wat dit probleem is.

Hoe ontstaat lactose-intolerantie?

Het menselijk lichaam gebruikt een enzym lactase om lactose in het lichaam goed te verteren. Lactose-intolerantie ontstaat wanneer de dunne darm onvoldoende van dit enzym produceert en lactose niet goed wordt verteerd.

Op deze manier wordt de spijsvertering zwaar en beginnen spijsverteringsproblemen: ongemak, gas, buikpijn ...

Lactose-intolerantie houdt niet in dat zuivel uit het dieet wordt verwijderd, omdat er alternatieven zijn om melk en zuivelproducten te blijven eten die goed voor je zijn.

Je mist pizza eten, Right? We begrijpen ... en is dat in veel gevallen de lekkerste voedingsmiddelen zijn die traditioneel zuivelproducten omvatten. Maar maak je geen zorgen, want Casa Tarradellas heeft de oplossing!

Casa Tarradellas en zijn nieuwe recept zonder lactose

Dankzij het nieuwe gluten- en lactosevrije ham- en kaaspizzarecept van Casa Tarradellas, een toonaangevend merk in de productie van verse pizza's, is genieten van de beste smaken van gastronomie een steeds eenvoudiger plezier voor mensen met intolerantie voor lactose.

Zoals alle merkpizza's, is dit nieuwe recept ook gebakken steen, om zijn onmiskenbare en heerlijke smaak te behouden.

Bovendien, de nieuwe pizza bevat ook geen gluten, is gemaakt in een plant die uitsluitend is gewijd aan de productie ervan, zodat er geen sporen van lactose zijn en heeft de officiële AOECS-certificering (Vereniging van Europese coeliakie verenigingen), die de geloofsbrieven onderschrijft waar het om gaat een kwaliteitsproduct.

Video: Gezonde boodschappen. Healthy Food Haul - FODMAP editie Gluten- & Lactosevrij (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter