5 tips om achtergronden te plaatsen

1 - Gebruik een synthetische vochtinbrengende crème opgelost in water om oud behang comfortabel af te scheuren. Royaal en gelijkmatig aanbrengen. Laat het 15 minuten werken voordat u begint met het verwijderen van het oude papier.

2 - Kies het juiste type behang voor je muur. De vinilizados zijn resistent en sterk aanbevolen voor verblijven met veel verkeer, zoals de gangen. Het vinyl kan heel gemakkelijk worden gewassen en is geschikt voor badkamers en keukens. Het sprankelende of reliëf is echter ideaal voor oppervlakken met onvolkomenheden of onregelmatigheden.

3 - Bereken het aantal rollen dat u nodig hebt. Normaal zijn de afmetingen van een rol 0,53 x 10 m, maar u moet ze eerst kennen. U moet ook rekening houden met het rapport of hoe vaak het patroon wordt herhaald in de ontwerpen die niet soepel zijn. Het verschijnt altijd op het etiket. Hoewel het het gemakkelijkst is om te zoeken naar een van de rolberekeningen die door sommige online behangwinkels wordt aangeboden.

4 - Het type staart is ook belangrijk. Celluloselijm is de meest voorkomende, maar er zijn speciale vloeibare lijmen voor bepaalde ontwerpen die moeilijk te lijmen zijn. We vonden ook de vinylstaart, ideaal voor zeer zwaar papier.

5 - Geniet van een 100% doe-het-zelfproces. Met de "Doe het zelf" of "doe het zelf" kunt u genieten van het proces van hervorming van uw huis in uw eigen tempo, met uw eigen handen en op een eenvoudige en effectieve manier.

deze 5 trucs zijn eenvoudig maar enorm effectief. Ze worden ons aangeboden door experts in de sector, zoals het behangmerk Barcelona Saint Honoré (www.sainthonore.es), met meer dan 50 jaar ervaring werken aan wandbekleding.

Video: How to hang wallpaper part 1: preparation (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter