Verfijnde en elegante plek

Om de aandacht van de transeunte te trekken, werd allereerst rekening gehouden met de gevel, de hele buitenkant van de winkel. In dit geval zijn bedrijfskleuren, rood en zwart gebruikt.

Het uitgangspunt van de eigenaar van het pand is om het maximale aantal doelgroepen aan te trekken om hun product te kunnen verkopen. Dit wordt bereikt door het ontwerp van de gehele ruimte waaruit de inrichting bestaat. Hiervoor werd een zeer verfijnde en elegante omgeving gecreëerd, die verschilt van de rest van de concurrentie.

Edele materialen zoals teakhout zijn gebruikt, met een zwarte achtergrondtint en metalen reflecties die worden bereikt door roestvrij staal. Het interieurontwerp is nooit belangrijker dan het verkochte product.

Wat verlichting betreft, is een mengsel van twee soorten lampen gebruikt: koud en warm. Hiermee wordt bereikt dat, wanneer deze twee lichten op het product worden geprojecteerd, de kleuren en de texturen niet worden vervormd. Het is ook gebruikt bovenlicht dat de inrichting omringt en dat op de onderste plank valt, waardoor de stoep meer diepte en prominentie krijgt.

Om de opslag van het geslacht in een gebied dicht bij de blootgestelde producten te vergemakkelijken, werden opslagmodules naast de planken geplaatst, een containermeubel met planken die op het eerste gezicht verborgen zijn.

Het leidmotief van het project is de centrale plank, een verticaal ontwerp dat loopt van de bovenste verdieping naar het gebied eronder, voor de ingang.

Omdat de plaats geen groot oppervlak had, werd besloten om alle muren te bekleden met een gerookte spiegel in een rokerige grijze toon, wat bijdraagt ​​aan een veel elegantere sfeer dan met een conventionele zilveren spiegel.

Om de begane grond met de bovenste te communiceren, werd een trap ontworpen als een kubus. Het is een zwart prisma, met een warm licht en een gloeiend koud licht van lichtgevende kubussen.

Om de winkel meer verpakking te geven, werd een Italiaanse decoratieve lamp geïnstalleerd in zijn dubbele hoogte, die handgemaakt is met zilveren broodbladen. Op dezelfde manier werd een auteursfoto met bedrijfskleuren op de hoofdmuur aangebracht en werden twee tegenoverliggende spiegels ernaast geplaatst om een ​​caleidoscoopeffect te creëren.

foto: www.mtorres-ai.com

Video: Villeroy & Boch - De nieuwe MetalRim douchebakken en -vloeren (Maart 2020).

Laat Een Reactie Achter