Home decor in lentestijl

De inrichting van ons huis verandert met de lente: daglicht is helderder, de zon komt vaak door de ramen, kleuren worden verbeterd ... Als we willen profiteren van de mogelijkheden die dit seizoen bieden om het een nieuwe, vrolijke en frisse lucht naar ons huis, we kunnen het gemakkelijk doen.

Het is niet nodig dat we het meubilair veranderen, noch dat we de muren schilderen, met sommige accessoires kunnen we onze kamers transformeren.

Accessoires in lentestijl om de kamers te versieren

Kussens in lentestijl

We kunnen de bank een ander tintje geven door de kussens te verwisselen. Als ze donker of neutraal van kleur zijn, vervang ze dan door een beetje heldere en levendige tonen, of voor sommigen met bloemrijke print.

Lente stijl schilderijen

Naast de kussens kan het wijzigen van de foto's een goede manier zijn om kleur en vitaliteit aan een kamer toe te voegen.

Zoek foto's met intense kleuren of grappige tekeningen en plaats ze op een muur waar het licht toeslaat.

Bloemen om een ​​vleugje lente te geven

Maar als we een decoratie en een echte lentesfeer willen, is er iets dat niet mag ontbreken: bloemen. Er is niets meer lente dan bloemen, hun kleur en aroma, die de kamers zullen moeten overspoelen.

Kleurrijk servies
Iets dat ons veel zal helpen om de inrichting van ons huis zonder veel moeite te veranderen, zijn de aanvullingen. We kunnen de gebruikelijke gerechten opslaan en een meer vrolijke voor dit seizoen kiezen, of meer kleurrijke kopjes, vazen, lampen ...

Het zijn objecten die we later gemakkelijk kunnen vervangen wanneer de herfst aankomt en we op zoek zijn naar een ander soort decoratie.

Decoratief vinyl om de muren te versieren

Er zijn veel modellen van het lentetype die we in deze periode kunnen gebruiken: bomen, bloemen, takken, vlinders ...

Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en kunnen opnieuw worden gebruikt, zodat wanneer de lente of zomer eindigt en we willen veranderen, we ze voor het volgende jaar kunnen bewaren.

Bedden in de lente stijl

In de slaapkamer kunnen we het beddengoed verschonen, het is net zo eenvoudig als het hebben van 2 verschillende sets, een koeler en lichter voor lente en zomer, en een andere warmer voor herfst en winter.

We kunnen ook de gordijnen en tapijten vervangen voor lichtere en kleurrijkere.

Video: SPRING CLOTHING HAUL 2016! We Are The Davises (Maart 2020).

Laat Een Reactie Achter