Reinig de oven

Als het niet te vies is, probeer dan een niet-toxisch alternatief. Gebruik het regelmatig en u hoeft geen chemicaliën te kopen. Of we nu een commerciële vetverwijderaar gebruiken of niet, het proces is hetzelfde. We moeten alleen het ene product door het andere vervangen. Om te beginnen Gebruik de zachte kant van een spons die niet krast met zeepwater en verzamel de kruimels uit de binnenkant van de oven. Spoel de spons af en geef hem opnieuw door.

Maak een pasta in een kom Zuiveringszout mengen met een beetje water. Verspreid de pasta met een vaatdoek in de oven en laat het een nacht staan. Als we een commerciële vetverwijderaar gebruiken, is het voldoende om het een paar minuten te laten werken.

dan, spoel de spons die niet krast af met warm water en voer de schurende kant door de oven om de overblijfselen van verbrand voedsel te verwijderen en te verwijderen. Maak ten slotte een schone spons in de kom met warm water nat en giet deze af om de resten en vuil in de oven op te vangen. Spoel en pas opnieuw totdat de oven schoon is.

Video: Oven reinigen met baksoda en citroen. Vraag het aan Liesbeth (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter