Hoe langzame pijpen te ontstoppen

Om langzame leidingen te ontstoppen geen behoefte aan dure tangen Chemicaliën moeten we voorzichtig hanteren. Hoewel goed onderhoud het beste advies is dat we u kunnen geven, moeten we, zodra we het probleem van trage leidingen hebben, een oplossing vinden.

Het eerste wat we voorstellen is giet brandend water door de pijpom de vetresten te verwijderen die zich kunnen ophopen. Maar als dit niet genoeg is, kunnen we gebruik maken van een draad die we zullen buigen in de vorm van "u" om te proberen te "vissen" wat onze pijp verstopt.

Gebruik de zuiger

Om de plunjer te laten werken, moeten we eerst de spleten afdekken waar het overtollige water met een gevouwen doek wordt geëvacueerd. Dan beginnen we te pompen, profiteren van het lege effect en verwijderen we de resten van voedsel en vuil dat de pijp hinderde.

Zodat het niet meer gebeurt, is het het beste om constant onderhoud te hebben. U kunt bijvoorbeeld casten drie eetlepels fruitzouten gevolgd door een half glas azijn eenmaal per maand. Om het goed te laten werken, laten we het vijf minuten werken en laten we wat water lopen om de resten te verwijderen. Op deze manier voorkomen we nare geurtjes en langzame leidingen.

Onthoud ... om toekomstige problemen met langzame leidingen te voorkomen.

  • Gooi geen olie in de afvoer. Het is het beste om het op een schone plek in een plastic bakje weg te gooien. Ingeblikte olie telt ook!
  • Pak het afval op van voedsel bij het afwassen of eten.
  • In de badkamer maak de haren schoon na elk gebruik
  • Voor het toilet ... gewoon papier!
  • Gooi geen chemicaliën als verf of oplosmiddelen door de pijpen. Geen hete was en dergelijke.

Als je deze tips volgt, kun je vergeten jezelf dit te vragen Hoe maak ik langzame pijpen vrij?

Video: Erectiestoornis - Oorzaken en behandeling (Maart 2020).

Laat Een Reactie Achter