Snoei dikke takken

een boom Teelt in zijn natuurlijke habitat vereist geen enkele vorm van snoeien om een ​​goede structuur te hebben. Normaal wordt snoeien meestal gedaan om te krijgen verschillende effecten: verwijder takken die kunnen storen, maak ze schaduw in een specifiek gebied, etc.

Daarom moeten we bij het snoeien rekening houden met het feit dat het niet hetzelfde is om te snoeien kleine takken dan anderen van een veel grotere omvang. Als de tak dun is, kan de boom reiken dichtgaan dat snoeien ongeveer een jaar. Als de tak dikker is, moet je hem een ​​geven genezende pasta Naast het op een concrete manier snijden van de tak: met een zuivere snede.

Om het te doen dikke takken snoeienwe kunnen gebruiken snoeischaar, of als de takken erg dik zijn, is het het beste om te gebruiken zaagsel of tweesnijdende zaag. Bij het maken van de snede wordt het aanbevolen om de tak te verwijderen uit de ontmoeting van de tak met de stam. Dat wil zeggen, het is beter om het niet heel dicht bij de kruising tussen de tak en de stam te snijden, op deze manier vermijden we dat de boom niet teveel scheurt.

Omdat het dikke takken is, wordt het aanbevolen om de pasta aan te brengen genezing om te voorkomen dat schimmels aan het oppervlak blijven plakken dat we zojuist hebben gesneden. Bovendien moet de pasta worden aangebracht net na het snoeien van de tak en schoonmaak Nou, het gebied.

In het geval van wat fruitbomen er wordt bijvoorbeeld periodiek gesnoeid. Daarom is het meestal niet nodig om genezende pasta's te gebruiken, omdat de takken die we zullen snoeien niet een zeer grote dikte zullen hebben.

Video: Hoe kan ik een dikke tak afzagen van een boom? - (Maart 2020).

Laat Een Reactie Achter