Seizoensplanten die kort duren

Wanneer we naar een gaan tuinwinkel om planten te zoeken Voor ons huis, in het algemeen, zijn de planten meestal verdeeld in verschillende secties: kamerplanten, buitenplanten en een gebied met seizoensplanten. Dit laatste gebied is meestal een van de meest opvallende omdat het in dat gebied is waar u het kunt vinden meest geschikte planten voor elk seizoen van het jaar.

de seizoensplanten Ze worden gekenmerkt door planten die zowel buiten als binnen kunnen zijn en meestal kunnen we ze in de meeste gevallen voor beide gebieden gebruiken (in sommige gevallen moeten ze goed worden beschermd als ze buiten zijn).

Een voorbeeld van de planten van winterseizoen We vonden het in azalea's en cyclamen. Beide planten zijn planten die perfect worden gekweekt in de winter, erger als dit voorbij is, hebben ze de neiging om te bederven en worden ze meestal minder gebruikt. Afhankelijk van de variëteit van elke plant, kan het bloeiseizoen ook variëren. Integendeel, bij begin van de lente, de meest voorkomende seizoensplanten zijn meestal de cinerarias.

Deze seizoensplanten zijn planten die ze bloeien veel in die bepaalde periode maar dan laatst zeer kort na de bloei principal. Dat wil zeggen, als de bloei voorbij is, wordt de struik meestal onbruikbaar gelaten en dat is de reden waarom dit soort seizoensplanten die kort duren meestal worden gebruikt in een korte periode.

In deze gevallen, omdat het planten zijn die een korte periode van het seizoen waarin we zijn, meegaan, kan het proces om ze thuis te kweken het plaatsen van een container afsnijden. Dat wil zeggen, in plaats van een transplantatie naar een nieuwe uit te voeren bloempot Na aankoop van de plant in de winkel kunnen ze worden gebruikt containers of versieringen volgens de kleur van de plant of volgens huisdecoratie. Op deze manier kunnen we, zodra de bloeitijd van die plant is verstreken, terugkeren naar plaats een nieuwe in plaats daarvan op een eenvoudige manier en zonder de noodzaak om te planten.

Dus alles, ondanks een korte duur, zorg moet niet buiten beschouwing worden gelaten nodig om de plant zo lang mogelijk te laten bloeien.

Laat Een Reactie Achter