Geval van redding van mishandelde honden

De klachten dienen als voorbeeld mascoteros ga naar red een paar honden van de klauwen van zijn eigenaar. Na ontvangst van de oproep van Seprona, Integraal centrum van Dierenasiel van de Gemeenschap van Madrid, Mascoteros gaat uitzetten drie honden, een van hen een pitbull, die in zeer slechte staat verkeert.

Het is een dringende zaak, waarin je snel moet handelen. De honden zijn van een mineur En ze zijn erg slecht onderhouden. De honden waren niet alleen zonder zorg opgesloten. Ze misten het minimale voorwaarden Hygiëne en sanitair.

Iets anders over ... bezit van gevaarlijke honden

De wet kwalificeert acht hondenrassen, bijvoorbeeld een pitbull, als mogelijk gevaarlijk. De regels voor hun ambt zijn gelijk aan elk potentieel gevaarlijk dier van leeftijdeen overwinnen psychologische fitheidstesten daarmee een aansprakelijkheidsverzekering voor schade aan derden met een dekking van niet minder dan 120.000 euro.

Dat had ook niet kunnen gebeuren veroordeeld voor misdaden van moord, verwondingen, marteling, tegen vrijheid of tegen morele integriteit, seksuele vrijheid en volksgezondheid, associatie met gewapende bendes of drugshandel. de sanctie zuinig kan meer dan 3000 euro. In dit geval zou het de ouders van het kind De verantwoordelijke.

Laat Een Reactie Achter