Ingelegde Tonijnschandaal

Anders van mijn favoriete gerechtenIk denk omdat daarnaast het recept is van eigen bodem, het gaat over het verhogen van het maximale vermogen alle smaak en sappigheid (ja, sappigheid!) die l kan veroorzakenbevroren tonijn. Persoonlijk houd ik er niet van om verse vis meer te onderwerpen aan kookprocessen dan ijzer of oven. In dit geval leer je je voor te bereiden de sappigste tonijn die je ooit hebt geproefden gezien het feit dat we het hebben over bevroren tonijn.

Het is ook een van die recepten die clue het diner, omdat ze houden van wat ze in hun mond hebben, maar ze begrijpen niet helemaal waar de saus bij hoort. Is een beetje magie die is gemaakt tussen knoflook, modena-azijn en oregano, zo verrassend dat je dit recept heel vaak wilt herhalen. Voor mij een van de beste recepten die ik momenteel kook, een ontdekking, een groot plezier en een grote luxe die in slechts 30 minuten is het klaar. Controleer of ik niet overdrijf en maak je tonijn ingemaakte schandaal!

En over tonijn en bonito gesproken, er is een voortreffelijke stoofpot met dit beroemde ingrediënt mooie marmitako, een zelfgemaakt en sudderend recept voor degenen die van de meest authentieke lepelgerechten houden. Maar als we op dezelfde manier willen genieten van tonijn, kiezen voor de tonijn uien, dat vergezeld van een garnering van zelfgemaakte aardappelpuree authentiek is ... schandaal!

Als wat u zoekt een moderner en kleurrijker voorstel is, de tartaar van avocado en blauwvintonijn Het is een echte delicatesse om te genieten van de ongelooflijke smaak van deze vis met een zeer exotische marinade. En als u van de Japanse keuken houdt, zult u van onze houden rode tonijn tataki met sesam, kookte de essentiële tijd om het perfect te maken 😉

Ingrediënten voor het maken van tonijnschandaal (voor 4 personen):

 • 4 tonijnfiletfilets, bevroren. Als je verse lendenen hebt, is het het beste om terug en terug naar de grill te gaan, omdat vers sappig is! Grijp de kans om een ​​beetje te besparen door ze ingevroren te kopen en op deze manier te koken 😉
 • 2 kleine aardappelen per diner, in totaal 8.
 • 4 teentjes knoflook
 • 3 eetlepels oregano.
 • 50 ml modena-azijn.
 • 100-150 gr bloem, genoeg om de tonijn een beetje te laten bloeien.
 • 1 eetlepel maïsmeel (maïzena type).
 • Olie en zout

Voorbereiding, hoe maak je het recept voor ingemaakte tonijnschandaal:

 1. Ontdooi de tonijn op een afdruiprek, zodat alle vloeistof ontsnapt. Snijd het in ontdooiing studs snack en doe het in een plastic zak.
 2. Voegt meel naar de tas. Sluit het goed en schud het zodat de tonijn wordt geïmpregneerd met de bloem.
 3. We zullen het doen aardappels in de magnetron. Volg dit eenvoudige recept voor magnetrons in de magnetron, waarin staat dat u de aardappelen alleen hoeft te reinigen, in plasticfolie moet wikkelen en ongeveer 15 minuten in de magnetron moet leggen (afhankelijk van de hoeveelheid) totdat ze iets zacht aanvoelen. Pel ze (let op dat je jezelf niet verbrandt, je kunt het met een mes en vork doen) en bewaar ze.
 4. Plet ondertussen de knoflook en voeg in een pan op hoog vuur een scheutje olie toe en bak ze lichtbruin. Reserveer ze.
 5. Voeg de Pan Tonijn Taco's, die goed moet worden geïmpregneerd met bloem (hoewel met een zeer dunne laag) en laat ze bruin aan de ene kant, en wanneer ze worden omgedraaid. Hiervoor is het het beste dat u wat gebruikt keuken tang.
 6. Voeg aan beide kanten goudbruin toe en voeg de 3 eetlepels toe oregano en ga weg naar smaak en roer de pan.
 7. Voeg de modena azijn, roer de tonijn een minuut en voeg toe water totdat het praktisch bedekt is.
 8. Vul het in een glas voor de helft met water en voeg de maïsmeel, roer tot het perfect vermengt en giet het in de pan.
 9. Als je een dekking hebt, bedek de pan, zet het vuur op middelhoog en kook gedurende 10-15 minuten. Voeg meer water toe als de bouillon op is of als deze te dik is geworden. Zout gelijkrichter Proeven van de saus, vooral als je meer water hebt toegevoegd.
 10. Zet het vuur uit en laat 5 minuten staan, Overdekt.

Voorbereiding van het ingelegde tonijnschandaal

Tijd: 30 minuten

Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Serveer en proef:

Zet op elk bord de gekookte aardappelen in het midden geschild. Omringen met tonijn taco's en verlengt een goede hoeveelheid saus boven. Misschien hebben de aardappels een vleugje nodig ga weg, omdat ze zonder het zijn gekookt. Proef het erg heet, meng de aardappels met de saus, dip ze, wissel af met de tonijn ... Kortom, als je je mond niet watert, komt dat omdat je het nog niet hebt geprobeerd, omdat het een echte show in de mond is 😛

Ingelegde Tonijn Scandal met gekookte aardappelen garnituur

Receptvarianten van ingemaakte tonijnschandaal:

Het recept zoals het is, is absoluut heerlijk. Je kunt de garnering veranderen, en in plaats van gekookte aardappelen, kan het zijn witte rijstof zelfs plakken, maar met aardappelen is het speciaal.

U kunt andere kruiden bevattenbijvoorbeeld peper, of zelfs oregano ruilen voor andere kruiden zoals tijm en rosmarijn.

Verander het type azijn niet, omdat het niet op de smaak van dit recept lijkt. De basis van alle smaak wordt geleverd door de azijn, dus wijzig deze niet.

Tips:

Profiteer ervan save en gebruik alleen bevroren tonijn Voor dit recept, niet vers. Je kunt vis eten, sappig en lekker, voor een prijs erg zuinig.

Ben dol op om de aardappelen in de magnetron te bereiden, zijn ze sindsdien de gezondste en ook smakelijkste optie ze koken op eigen kracht en ze geven geen water, maar ze smaken naar aardappel, authentiek 😉

Video: Citroenen inleggen - Allerhande (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter