Appelbladerdeeg Valentine

Info.

 • makkelijk
 • 45 minuten
 • Voor 4 personen
 • € 2,2 / persoon
 • 237 kcal per 100 g.
 • Recepten voor desserts en snoep

Ingrediënten voor Bladerdeeg van Apple

 • 2 platen bladerdeeg (we gaan sparen, maar wat overblijft bewaren we voor iets anders)
 • 3 appels (schoon en ongeschild)
 • 300 ml van vla
 • 1 groot ei
 • 3 vellen eetbare gelatine (type bij 240º Bloom of je favoriete merk) (6 g, 3 vellen voor 250 ml vloeistof)
 • Voor de helderheid van het bladerdeeg: 250 ml. water
 • 3 el van suiker

Hoe een speciaal appelbladerdeeg Valentine te bereiden. Deze is datdessert receptenwaarmee je er goed uit zult zien op Valentijnsdag of bij een speciale gelegenheid met je partner.

Een praktische demonstratie dat wanneer je wilt, je thuis snoep of desserts kunt bereiden die ingewikkeld lijken en dat je in werkelijkheid wordt opgezogen door de stappen in dit recept te volgen.

Dit bladerdeeg heeft 2 bereidingen, een heel eenvoudige banketbakkersroom en aan de andere kant het bladerdeeg. We kochten het laatste, een bladerdeegbord van hoge kwaliteit, zodat een perfect dessert ontstaat.

Om het nog eenvoudiger te maken, kunnen we de zelfgemaakte vla van tevoren, de dag ervoor en vul het bladerdeeg op dezelfde dag dat we het consumeren. Wat we nodig hebben, kan niet eenvoudiger zijn, een beetje bladerdeeg, een vla en een paar appels. Alleen hiermee kunnen we onze partner op Valentijnsdag verrassen, dat wil zeggen vandaag, morgen, het verleden ... wie wordt aangemoedigd?

Bereiding van banketbakkersroom voor bladerdeeg

 1. We beginnen ons voor te bereiden de vla om het klaar te hebben als we het bladerdeeg halen.
 2. Het is belangrijk dat we een crème vrij dik maken, zodat deze goed standhoudt bij het snijden van het bladerdeeg. We kunnen het ruim van tevoren doen, zelfs de dag ervoor, dus we verdelen het werk.
 3. Volg deze video of het recept voor vla die je op de blog hebt en het zal perfect zijn.
 4. Voor het maken van het bladerdeeg is het essentieel dat deze room koud is, zodat er geen problemen zijn bij het hanteren van het bladerdeeg.

Bereiding van bladerdeeg en bakken van hartwolken

 1. We hebben dit keer een bladerdeeg van hoge kwaliteit gekocht. We moeten de bladerdeegbladen gewoon op een papieren handdoek leggen.
 2. We gaan het vormgeven, we snijden het hartvormige bladerdeeg, hier kun je ze de grootte maken die je het leukst vindt. In dit geval kun je zien dat het een beetje groot hart is, om te delen tussen 2, maar je kunt ze kleiner maken. Naar wens
 3. We verwarmen de oven voor op 200º C.
 4. Met een grote hartvormige pastasnijder (of uit de vrije hand, wees alsjeblieft min of meer gelijk) maken we minstens 9 harten. We reserveren er 3 die de basis vormen voor ons appelbladerdeeg. Dan snijden we wat de marges van ons hart zullen zijn. We hebben 2 harten nodig om het hart te berijden.
 5. We leggen een vinger op het losgeklopte ei en we bevochtigen het uiteinde van het hart dat de basis zal zijn, we plaatsen een van de vorige marges bovenaan. We schilderen opnieuw met ei en leggen nog een hartmarge. We herhalen met elk van de toekomstige bladerdeeg.
 6. We prikken met een vork alleen de basis en stoppen peulvruchten (bijvoorbeeld kikkererwten) erin, zodat ze niet in de oven groeien.
 7. Bak gedurende 15 minuten tot ze goudbruin zijn en de randen zijn gestegen, vul ze dan.

Vulling en eindassemblage van hartvormig appelbladerdeeg

 1. Terwijl de bladerdeegbasis wordt gebakken, hydrateren we de jelly sheets om de beschermende gloed van de cake te krijgen. In een pan verwarmen we het water met de suiker. Laat het ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur koken.
 2. Zet het vuur uit en voeg de gelatineblaadjes toe die al gehydrateerd zijn. Meng goed zodat ze uit elkaar vallen en reserveer. We moeten de siroop volledig laten afkoelen en beginnen te verdikken voordat we hem gebruiken, dus het is raadzaam om het op tijd te doen.
 3. Als de siroop helemaal koud is, kunnen we hem een ​​paar minuten in de koelkast bewaren om hem te laten indikken.
 4. Als we alle details klaar hebben, beginnen we met het samenstellen van de taart. Het bladerdeeg moet warm of koud zijn.
 5. Vul de bladerdeegbasis met een laag vla. We kunnen het met een lepel doen of het gemakkelijker verdelen met een spuitzak.
 6. We bedekken het bladerdeeg met de dunne plakjes appel, zoals je op de foto kunt zien. En met de oven op 200 ° C, 10 minuten gratineren.
 7. Wanneer de cakeglans een beetje dik is, beginnen we het hele oppervlak van de cake ermee te schilderen met een keukenborstel.

Perfect dessert om er met weinig moeite goed uit te zien. Vergeet niet te genieten van alle verschillende desserts met vla op de blog, ik hoop dat je het leuk vindt.

Video: Carrot cake met limoen en noten - Allerhande (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter