Eggs Benedict of Benedictines

Info.

 • makkelijk
 • 30 minuten
 • Voor 4 personen
 • € 1 / persoon
 • 305 kcal per 100 g.
 • Tapas en recepten
 • Recepten voor speciale gelegenheden

Ingrediënten voor Eggs Benedict of Benedictinos

 • 5 eieren
 • 4 rollen
 • 4-8 plakjes spek
 • 125 gr. boter
 • zout en versgemalen zwarte peper (naar smaak)
 • 1 el citroensap
 • 1 liter water
 • 1 el azijn

Benedictijnse eieren brunchear Het is modieus, zoveel als we weerstand bieden aan globalisering heeft ons een nieuw gastronomisch concept gegeven, De brunch

Het is de Angelsaksische denominatie voor wat we een laat ontbijt of een maaltijd laat in de ochtend zouden noemen. Het is een min of meer zuinige lunch die kan worden gehouden tussen 10 en 13 uur, dat wil zeggen de combinatie tussen ontbijt, ontbijt en lunch, lunch.

deBenedict of Benedict eierenen de beroemde Franse toast, zou een van de basispijlers zijn van een perfecte brunch, in de puurste Angelsaksische stijl. Ik moet zeggen dat dit voor mij een geweldig recept is, of het nu een brunch, een traditionele maaltijd of een diner is, het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat het bereiden waard is.

Er zijn verschillende versies over de oorsprong van dit gerecht, degene die verder teruggaat in de tijd is wat ervoor zorgt dat het E.C. Benedictus, aan het begin van de vorige eeuw, de maker van dit recept. Craig Claiborne verzekerde dit feit door te publiceren in de The New York Times Magazine, in 1967, een brief van Edward P. Montgomery, waar hij de oorsprong van dit gerecht en zijn kennis van het recept vertelde via E. C. Benedict, een vriend van zijn familie.

Hoe het ook zij, de waarheid is dat het een is klassiek en zeer smakelijk recept. Het gerecht bestaat uit twee helften van een Engelse muffin bedekt met spek, gepocheerd ei en alles baadt met hollandaisesaus. alle sauzen recepten die we in de blog hebben, kunnen ons ontbijt zelfs helpen om origineler en anders te zijn. Met een of andere saus geef je het je touch, hoewel deze eieren geweldig zijn met de hollandaisesaus.

de Engelse muffins ze hebben niets te maken met de zoete bereiding vergelijkbaar met muffins, het is een wit broodje dat in het Verenigd Koninkrijk tijdens theetijd wordt gedwongen, vergezeld van boter en jam.

Omdat het mogelijk is dat we geen van deze rollen bij de hand hebben, kunnen we ze vervangen door bagels, broden van wit brood of, zoals mijn geval, eenvoudige sneetjes brood.

Hoewel het je misschien lijkt dat het maken van een gepocheerd ei of het bereiden van een Nederlandse saus erg ingewikkeld kan zijn, verzeker ik je dat dit niet zo is, in het recept dat stap voor stap wordt uitgelegd, kun je zien dat het een snel en gemakkelijk te bereiden gerecht is. Het resultaat zal je verbazen, dus ik hoop dat je wordt aangemoedigd om het voor te bereiden, zul je me vertellen.

Hollandse Saus Bereiding

 1. Om het voor te bereiden hollandaisesaus we zetten de boter naar het vuur naar een waterbad.
 2. We laten het smelten zonder het aan te raken en wanneer het heet wordt, verschijnt er een schuim op het oppervlak en in de bodem een ​​restlaag.
 3. Op dat moment halen we van het vuur en verwijderen het schuim met een lepel. De witachtige laag van de bodem wordt weggegooid op het moment dat we de boter gaan gebruiken.
 4. In het blenderglas doen we een ei, zout, gemalen zwarte peper en de lepel citroensap.
 5. We plaatsen de blenderarm in het glas en laten het een paar seconden werken om de ingrediënten te integreren.
 6. We zetten de arm rechtop en beginnen te kloppen, zonder de mixer te bewegen, terwijl we de geklaarde en geharde boter toevoegen.
 7. Het is essentieel dat de blender stil staat totdat we alle boter hebben toegevoegd en deze begint te stremmen. Op dit punt kunnen we de mixer verplaatsen terwijl we verslaan indien nodig.
 8. We behouden de hollandaisesaus tot deze is gebruikt. We moeten er rekening mee houden dat het warm of warm moet worden geserveerd. Het zou niet de moeite waard zijn om het van de ene op de andere dag of van 's morgens tot' s middags te bereiden, het moet kloppen op het moment dat het gerecht wordt bereid.

Bereiding van Benedict of Benedictine Eggs

 1. Bestrijk de sneetjes brood met boter en rooster ze aan beide kanten lichtjes in een pan. Snijd elke plak met een ronde vorm of een mes om het een ronde vorm te geven. Wij reserveren
 2. In dezelfde pan bakken we de plakjes spek tot ze licht knapperig zijn en halen we ze van het vuur.
 3. Om de gepocheerde eieren te bereiden, doen we het water met de azijn aan de kook in een pot.
 4. Als het bijna kookt, zetten we het vuur uit. We voegen heel voorzichtig, zodat ze niet breken, de hele en open eieren toe.
 5. We laten ze 3 minuten in dat water koken. Met een sleuflepel verwijderen we ze en geven we ze door aan een pan met koud water.
 6. Het is beter om niet meer dan één of twee eieren tegelijk aan het water toe te voegen. Dit voorkomt dat het water te koud wordt en vergemakkelijkt het hanteren van de eieren zonder ze te breken.
 7. Als we alle eieren klaar hebben, monteren we de schaal.
 8. We plaatsen het sneetje geroosterd brood als basis, bovenop leggen we een of twee sneetjes gebakken spek, het gepocheerde ei en als kroning een flinke portie hollandaisesaus.

We kunnen het gerecht versieren door de saus te bestrooien met zwarte peper of met een paar gehakte bieslooktakjes. We hebben zo een vol, kleurrijk en erg smakelijk gerecht, ideaal voor een brunch of diner voor een film.

Ik moedig je aan om meer te bezoeken recepten voor tapas, hapjes en spiesjes Perfect voor een onvergetelijke avond met de jouwe. U kunt alle foto's stap voor stap bekijkenIn het volgende album.

Video: How to Make Classic Eggs Benedict!! (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter