Klachten van lezers: een cheesecake met innerlijk leven

In het verdedigingskabinet staan ​​we op een gele waarschuwing en ontvangen non-stop berichten van piedeletristra-lezers die hun leven een beetje bergopwaarts maken. Ana verlicht zichzelf door me te vertellen dat, toen ze de cake uit de oven haalde en deze uit elkaar vouwde, de binnenkant ongekookt was, volledig vloeibaar. Hetzelfde probleem leidde ertoe dat Maria en Raul de harakiri werden in de opmerkingen bij het recept. Ondertussen vraagt ​​Juan ons om een ​​beetje comidista waarzeggerij te doen en de tijden aan zijn oven aan te passen zodat deze perfect is, zonder in het midden af ​​te brokkelen en zonder dat hij droog wordt.

Piedeletisme is niet altijd goed en soms heb je een klein hartje nodig, vooral als je een oven met hoest en pijnen gebruikt. Enige tijd geleden verkregen we in het defensiebureau enkele Biscayenne-verklaringen waarin hij ons - onder dwang - bekende dat zijn oven bijzonder en snel was. Wat ik moet zeggen is dat, verdomme, het controleren van de binnenkant van de cakes met een kleine spies voor het vormen en de oven uitzetten binnen ieders bereik is.

Na deze stress probeert onze Ana Vega wat tartera-wetenschap naar je onbeweeglijke geest te verspreiden en adviseert -OMAYGOD- volg het recept op de letter: “Het is geen probleem van het deeg zelf, maar van koken. Het is heel belangrijk om de vorm met de aangegeven diameter te gebruiken, omdat deze bij het dragen van een losse bak tot op het punt blijft en als de vorm breder is, is het waarschijnlijk dat het koken zal ontbreken omdat het meer oppervlak heeft ”. Biscayenne beveelt aan om langer te koken en aluminiumfolie erop te leggen, zodat het bovenste gedeelte niet te veel braadt.

De blandiblú-massa

Marshmallow Mentolado probeerde de peperkoekkoekjes van onze comidista emeritus Carlos Román te maken: “Het deeg is te zacht, het is meestal vloeibaar. Het recept vraagt ​​dat je dat deeg inpakt, het een buisvorm en koude doelen geeft, maar het is moeilijk gezien hoe zacht het is. Ik heb recepten voor peperkoekkoekjes gemaakt en heb het nog nooit zo vloeibaar gezien. Mijn oplossing was om 100 gram meer bloem toe te voegen. Ik schrijf je om te controleren of de fout uit het recept of de mijne komt ”.

Dankzij deze vraag heb ik een blik vol peperkoekkoekjes in de keuken en de overtuiging dat Marshmallow Mentolado wat onheil heeft gemaakt bij het maken van het deeg. Zoals je op de afbeelding kunt zien, is het deeg compact en solide en vormt het een zeer duidelijke churulillo die prachtig wordt gesneden nadat je door de koelkast bent gegaan. Wat had er kunnen gebeuren? Nou ja, allemaal kleine vrienden: problemen met het wegen van de bloem, dat de lezer de ingrediënten met het oog heeft gemeten, meel heeft gebruikt om te weten wat, of een overmatige inname van Jagermeister voorafgaand aan de bereiding van de koekjes. In elk geval, beste marshmallow, nodig ik je uit om het recept opnieuw te maken met een balans, zachte tarwebloem, gedroogde wet en veel aandacht.

Wisselvalligheden met paprika

Raul had overgebleven paprika in de bijkeuken, maar het ontbrak hem verschillende kilo's op goede manieren wanneer hij aan deze verdediger schreef over het recept voor knoflooksoep met roggebrood: “Het smaakt naar bliksem. Oneetbare. 3 eetlepels paprika? Pure bazofia. Een absolute aaargh. Een liter bouillon in de prullenbak. ' Ik vertrouwde blindelings op de hoeveelheid paprika's aangegeven door Ibán Yarza en begon roggebrood te snijden om zijn soep te repliceren, terwijl ik door het probleem schoof dat onze lezer in een mengsel van orka en dothraki had veranderd nadat hij het had geprobeerd.

De soep verteerd en een tweede ronde gemaakt door puur verlangen, ik verklaar dat het aandeel voldoende is, op voorwaarde dat goede paprika wordt gebruikt - niet wat ze in de Chinezen verkopen - en niet ongeveer honderd jaar rust in de voorraadkast heeft, zoals het hoort Het geval van onze schattige lezer. Het kan ook zijn dat Raul de paprika te sauteren, verbranden en de soep bitter maken, of de eetlepels met pompadour afmeten, de aangegeven maat verdrievoudigen. Voor de volgende raad ik Raúl aan om de soep opnieuw te maken met een paprikapoeder, zorg ervoor dat deze niet verbrandt wanneer gebakken en meet deze met platte eetlepels.

Enkele onvolledige Chinese noedels

Pimpi, gepensioneerde scheidsrechter, haalt de rode kaart en geeft het recept voor afgestemde Chinese noedels: “Ik denk dat ze het moeten controleren. Ik heb veel van zijn recepten gemaakt en ze hebben altijd goed uitgepakt, maar deze keer denk ik dat er veel onnauwkeurigheden zijn. " Na deze eerste zin haalt Pimpi zijn schrift tevoorschijn en begint buitenspel te schrijven:


Pimpi zegt: "Twee pakjes noedels: er zijn verschillende merken op de markt en allemaal met verschillende hoeveelheden," waarop Stomako antwoordt: "De hoeveelheden variëren niet aanzienlijk, meestal monorratie. We hebben nog nooit noedels gezien voor twee personen. Als een recept voor twee, geven we 2 pakketten aan. Ik denk niet dat het verschil in gewicht tussen merken een probleem is. "
Het college vond de aanbeveling om een ​​kleine ovenschotel te gebruiken niet leuk: "Ik ben in die val gevallen, je begint ingrediënten toe te voegen en ze passen niet bij je". Stomako doet een beroep op gezond verstand en rechtvaardigt de aangepaste grootte van de pan: “Als deze te groot is, verdampt er teveel water. Toen we weinig zeiden, verwezen we voor twee porties naar een ovenschotel ”. En deze verdediger voegt eraan toe dat ze alvast de gonaden willen aanraken, Pimpi, klein betekent niet klein.

Terwijl ik mijn nagels vijl, gaat Pimpi verder met zijn dingen: "In punt 4 zegt hij:" stop de zakken die in de verpakking zitten ". In geen van de tassen die ik in de supermarkt zag, bracht ik elk type tas mee ', waarop de auteurs antwoorden:' We verwijzen naar de noedels die je in elke oosterse winkel kunt kopen. In het pakket zitten gedroogde noedels, gedroogde groenten, saus en in veel gevallen een smaakolie, en draag deze zakken altijd met de producten om ons instantrecept af te ronden ”.

Even later slaagt Pimpi erin zijn presentatie af te ronden: “In punt 4 staat 'giet het water dat de instructies aangeeft'. Normaal vertellen ze je niet de hoeveelheid water, alleen de tijd die je nodig hebt om ze te koken. In het geval van een soep is de hoeveelheid belangrijk. ” Rubén en Guiye erkennen, terwijl ze in de voorraadkast zoeken, het water in dit soort voorbereidingen onder de aandacht te brengen: “Bij het controleren van pakketten die ik thuis heb, geven vier, drie het aan. Het normale is 200 milliliter per persoon ”, en ze verduidelijken dat het geen soeprecept was, maar om een ​​pakje instantnoedels af te stemmen:“ Daarom waren we relaxter met het tellen van ingrediënten. We wilden mensen aanmoedigen om te improviseren met voorgekookt voedsel. ”

Na deze uitwisseling is het duidelijk dat Pimpi een zak noedels kocht die worden gebruikt om in water te koken en verschillende oosterse gerechten te bereiden, terwijl Stomako verwees naar instantnoedels of noedels, iets dat niet helemaal duidelijk is in het recept. Omdat het mijn plicht is, regeer ik de verwijdering van Rubén en Guiye voor twee games omdat ik geloof dat alle noedels onmiddellijk zijn en ga ik deze informatie in het recept corrigeren.

Video: Galstenen - Symptomen en verwijderen (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter