Recept van Handy Lamb in Sauce

Ingrediënten (4 personen):

 • 16 lam dravers
 • 2 uien
 • 2 choriceros pepers
 • 2 teentjes knoflook
 • 1 wortel
 • 100 g chorizo
 • 300 ml tomatensaus
 • 25 bloem
 • extra vierge olijfolie
 • ga weg
 • 1 cayennepeper
 • peterselie

Bereiding van het recept van Handy Lamb in saus:

Verwijder de stelen en pitten van de choriceros-paprika. Doe ze in een pan, bedek ze met water en kook ze gedurende 10 minuten. Verwijder de choriceros-paprika's en verwijder de pulp.

Zet water op het vuur in de snelpot, voeg de klusjesman en de worst. Schil de wortel en neem het op (geheel). Breng op smaak met het deksel en kook alles gedurende 25 minuten vanaf het moment dat de klep omhoog gaat. Haal de klusjesman, wortel en worst eruit en reserveer. Verwijder met een steelpan het grootste deel van het vet dat de chorizo ​​uit de bouillon heeft losgelaten. Reserveer het.

Schil de knoflook en uien, snijd ze in blokjes en leg ze erop pochar in een braadpan met een scheutje olie. Voeg de bloem toe en doe het een beetje opnieuw. Het bevat de cayena, gehakte wortel, tomatensaus en dezelfde hoeveelheid bouillon (ontvette) als gevolg van het koken van de klusjesman. Voeg ook het vlees van de choriceros-paprika's toe en kook de sausingrediënten tijdens 20 minuten op laag vuur. Verwijder de cayennepeper en pureer tot u een homogene saus krijgt.

Breng de saus in een pan, snijd de worst in plakjes en voeg ze toe. Neem ook de klusjesman op en kook ze in de saus tijdens 10 minuten. Serveer en garneer met peterselieblaadjes.

Raad:

Als de saus erg dik is, kunt u deze verlichten door een beetje water of een beetje meer bouillon toe te voegen.

Recept voedingswaarde-informatie:

De groep van vandaag domineert de groep van groenten en fruit vertegenwoordigen 62,3% ervan.

Deze voedingsmiddelen moeten het hoofdbestanddeel van het gerecht zijn, omdat ze een goede bron van vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels zijn die bijdragen aan het behoud van de gezondheid.

Maar er is een tekort aan energievoedsel dat rijk is aan koolhydraten (granen of peulvruchten). Dit betekent dat het percentage groenten en voedsel van dierlijke oorsprong in het gerecht van vandaag hoger is dan aanbevolen, dat wil zeggen dat het gerecht niet in balans is.

Daarom is de aanwezigheid van rijst in de salade die bij het hoofdgerecht hoort, zeer succesvol.

Volgens de fysieke activiteit en het energieverbruik van elk, het rantsoen van rijst zal variëren. In het recept van vandaag is het 50 g per diner (een beetje rantsoen voor atleten en actieve mensen. Voor hen zullen we de maaltijd van vandaag vergezellen met een stuk brood).

De dravers van het lam hebben gelei eiwit, het collageen dat de gewrichten beschermt.

Dagschotel:

Het gerecht van vandaag wordt aanbevolen voor mensen met artrose.

Succesvolle niet-aanwezigheid van dierlijke eiwitten in de salade, omdat het aanwezig is in het hoofdgerecht.

Als dessert een fruit en een yoghurt.

Dr. Telleria's advies:

Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet beschermt de gezondheid van de gewrichten zonder dat in de meeste gevallen voedingssupplementen nodig zijn.

Video: Sliced Lamb Stir-Fry w Water Spinach 空心菜 Recipe (Februari 2020).

Laat Een Reactie Achter